20 augusti 2022

Vindkraftverk Förstör Planeten

Front Page. 


 

New York, tillsammans med andra stater, går framåt med massiva vindkraftsprojekt. 

Strävan efter "9 000 megawatt havsbaserad vindenergi" kommer till ett högt pris, inte bara för familjer som är beroende av dyr och opålitlig energi, utan också för planeten. 

Vindkraftverk kräver enorma mängder sällsynta metaller för sina generatorer och motorer. Ett enda vindkraftverk äter upp tonvis av svåråtkomliga metaller. Utvinning av dessa metaller som utförs i Kina är fruktansvärt destruktiv för människor och miljö. En berättelse beskriver radioaktiva sjöar, hög cancerfrekvens och bybor vars "tänder började falla ut" och "håret blev vitt vid ovanligt unga åldrar". "Barn föddes med mjuka ben och cancerfrekvensen ökade." 

 En annan beskrivning från Associated Press om gruvdrift i Burma talar om en värld där "fåglarna inte längre sjunger och örterna inte längre växer. Fisken simmar inte längre i floder som har blivit grumligt bruna.” 

 Ett vindkraftverk till havs kan producera någonstans mellan 9 och 14 megawatt beroende på dess storlek. New Yorks behov skulle kräva tusen havsbaserade vindkraftverk. Vindkraftverksblad i glasfiber kan inte återvinnas och hamnar på stora sophögar där de förblir, "för evigt". Men innanför glasfiberhöljet finns balsaträ som kan återvinnas. 

Vi uppmanas att tro att fula vindkraftverk kommer att förbättra vädret. Deras egentliga syfte är penningtvätt för att betala de som donerar kampanjpengar till democrat-politiker. En form av korruption som fulländats av Bidens mentor Obama. 

Det uppskattas att mer än en miljon fåglar dödas varje år av vindkraftverk, enligt organisationen Sierra Club. 

 Det finns noll chans att vindkraftverk kommer att tillgodose mer än en liten bråkdel av vårt energibehov, än mindre stoppa klimatet från att fluktuera, som det alltid har gjort och alltid kommer att göra. 

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.