01 oktober 2022

Nu ska New York Förbjuda Riktiga Bilar

 New Yorks guvernör Kathy Hochul har meddelat att statliga tillsynsmyndigheter ska göra nödvändiga ändringar för att kräva att alla nya personbilar, pickuper och SUVs, som säljs i delstaten,  ska ha nollutsläpp senast 2035.

Ordern kommer ungefär en månad efter att Kalifornien röstade för att förbjuda försäljning av nya bensindrivna fordon med början 2035, vilket skapar ett prejudikat för andra vänsterstater.

Elfordon kostar i genomsnitt $19 000 mer än riktiga bilar, även med de subventioner som tvingar normala människor att hjälpa till att betala för dem. Priserna stiger i takt med subventionerna.

Elbilar är mycket dyrare att underhålla och försäkra. Deras batteriprestanda reduceras avsevärt av varmt eller kallt väder. De kan börja brinna  helt utan synbar anledning. Elströmmen, som behövs för att driva dem, är inte alltid tillgänglig.   Den elektricitet som kan erhållas, genereras främst genom förbränning av fossila bränslen, vilket enligt elbilarnas skapare motverkar deras enda syfte.

Målet med att förbjuda prisvärda, pålitliga transporter är att förändra Klimatet.  Alla som ärligt tror att elbilar kommer att ha någon märkbar effekt på klimatet är "kognitivt funktionshindrade".

Att medvetet göra transporter mindre effektiva är ett exempel på varför vår levnadsstandard stadigt sjunker under Democrat- styre.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Alla de som kör "plug in EV's" får bara använda sol och vind energi.
Under det socialistiska byråkratväldet kan det väl inte vara någon konst att efterleva?

Berit sa...

Enkelt och självklart

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.