06 oktober 2022

Tyskland har tur

 


 Brev till Lew Rockwell
 

Ron Unz skriver:

Du har säkert redan hört talas om det, men det har skett en enormt viktig utveckling. Igår lämnade någon en kommentar till en av våra artiklar som lyfte fram fakta:

Läs detta scoop:

Den omtalade amerikanska flottan gjorde ett misstag. I Östersjöns grumliga djup planterade de sina sprängämnen för att spränga de ***FYRA***-rören i gasledningarna NS 1 och NS2. (Du visste inte att det fanns fyra rör, eller hur? Inte jag heller.) Men de verkar ha gjort fel och placerat två av de explosiva paketen på ett av NS2-rören — linje A — lämnade det andra röret — linje B — utan explosiv laddning, och därefter ***INGEN SKADA***. Linje B är därför ***READY TO GO*** med en kapacitet på 27,5 miljarder kubikmeter per år … vilket som jämförelse är 50 % av Nordstream 1:s totala kapacitet, som som ni kanske minns nyligen reducerades till 20 % kapacitet innan det stängdes av helt. (2,75 gånger kapaciteten för den nyöppnade gasledningen Norge-till-Polen).
Så tyskarna behöver bara förklara att det är slut på ryska sanktioner och öppna den överlevande Nord Stream 2-ledningen, och deras desperata energikris kommer att vara över.

Med tanke på den extremt starka sannolikheten att Amerika försökte förstöra rörledningarna och ödelägga den tyska ekonomin, tror jag att vi kan se slutet för Nato mycket tidigare än någon förväntat sig.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan också tillverka konstgjorda bubblor med min SodaStream!
Vem gjorde dom?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.