03 november 2022

Lysenkoism och den ideologiska hungersnöden¨’

 
 

 

Lysenkoism kallades en sovjetisk kampanj mot genetik och genetiker. Kampanjen, som inleddes under mitten av 1930-talet, avblåstes inte helt förrän under 1960-talet.
På tröskeln till nästa hungersnöd. Kommunister dödade över 50 miljoner med svält

Alla har märkt att matpriserna stiger. I februari ska de enligt specialkällor bli galna med ökningar på 30 till 80 procent, men det här är fortfarande bara början. På grund av mediernas undanhållanden är alldeles för få medvetna om den ideologiska kamp som pågår mot ett effektivt europeiskt och kanadensiskt jordbruk under just dessa månader.

De vet inte att nederländska och kanadensiska bönder visar att stora amerikanska livsmedelsproducenter sätts i brand och att världens största producent utanför Paris nyligen levererade mat till miljoner. De vet inte att skörden som planteras våren 2023 kommer att sakna konstgödsel och att det kommer att bli brist på diesel för att köra jordbruksmaskiner och lastbilar. Vissa vill ha matbrist, det är därför detta händer. Det är ideologiskt och vi vet vem som driver denna ideologi.

Resultatet av det hela är förstås hungersnöd – just av den "gröna ideologin". Och här är vi framme  vid kommunisten Trofim Lysenko och hans pseudovetenskapliga lysenkoism, som kostade 8 miljoner sovjetiska medborgare livet 1930-33 – inte bara ukrainare i Holodomor. Ordförande Maos stora ideologiska folkmord med hunger som vapen, ägde rum under åren 1958-1963. Det kostade 45 miljoner kineser livet (!)

Nu står vi på tröskeln till nästa, stora ideologiska folkmord med hunger som vapen, det som utformats av FN, EU, WEF och andra, förberett genom år av klimatpropaganda. Vem och hur många den kommer att döda är okänt, men vem som helst kan, om de vill, se att scenariot är på plats.

Man kan tycka att det är väldigt dystert, men inte om man har följt de villkor som införts en efter en de senaste åren. Så är tyvärr den logiska slutsatsen helt nykter och oundviklig och varken präglad av humör eller ideologi.

 Se video på Snaphanen

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.