16 december 2022

Brev från Sandor Herold

 
"Jag tänkte att du skulle vara intresserad av den här artikeln jag hittade på MSN: MP: Miljardärer ska inte få elstöd "


Dom första som inte skall ha något elstöd är Märta Stenevi och Per Bolund samt övriga miljöpartister som ju genom att stänga väl fungerande kärnkraftverk är ansvariga för den elkris vi idag har i Sverige.

För att minska risken för elransonering bör den första åtgärden vara att stänga av elen hemma hos dessa två personer.

Nu klockan 07.00 visade termometern på garageväggen här hemma  -10 grader. Eftersom Märta Stenevi liksom jag bor i Malmö så skulle hon som ytterligare straff för den skada och dom ökade kostnader hon och hennes parti åsamkat Sverige tvingas stå i enbart underkläder och barfota några timmar utomhus för att på så sätt kanske förstå vidden av det dom ställt till med.

Att dessa två hycklare nu kommer med anvisningar om vilka som inte skall få elstöd visar bara ytterligare med all önskvärd tydlighet att dom inte har den minsta skam i kroppen och att dom aldrig kommer att erkänna sin skuld för elbristen i landet och inte heller för den ökande invandrarkriminaliteten med allt vad det innebär av skjutningar varenda dag.

En normal reaktion hos normala människor när dom ställt till med något är att man ligger lågt i stället för att gå ut och komma med anvisningar och råd om det man ställt till med.

Märta Stenevi och Per Bolunds reaktion kan bara förklaras med att dom inte tillhör gruppen normala människor. Vilket troligtvis inte någon i Mp heller gör.

Sandor Herold

1 Kommentarer:

Anonym sa...Läs Iniskogen "Idag ska vi snåla med elanvändning och räkningarna ger de flesta magont."
https://blogg.iniskogen.se/2022/12/13/utveckling-borjar-ga-bakat/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.