03 december 2022

Pandemin är en kriminell kampanj

 

 

Den kanadensiske kirurgen Mark Trozzi säger några sanningar – också till sina kolleger. – ”Det här är ett folkmord. De lögnaktiga medierna har gjort sitt." Han är en läkare med samvete. Bland annat berättar han vad det har kostat honom att kunna se sig själv i spegeln efter att ha kallat detta ett folkmord. 

Korrupta WHO visade den 25 november att de inte har gett upp att ta makten inom vaccin- och hälsovårdsområdet och få alla att gripa giftet: Pandemic Treaty Update. Folk tror att vaccintvånget inte kommer, men tro inte det. Förbered dig hellre på hur du kommer att protestera effektivt mot det, för ingen dansk politiker kommer och räddar dig från ett mordförsök med en nål. Tvärtom funderar de just nu bara på hur de kan undvika att ställas till svars för det, och det gäller alla 179 i Folketinget. 

 Max Igan: En biljett till Freak Show - gott folk!

 Igan är en av mina hemliga laster och det är dags att presentera honom här. Han är oerhört välinformerad, och naturligtvis är han en "konspirationsteoretiker", ett ord som ingen tänkande människa kan använda längre. Han är australiensare och går runt i en djungel i Sydamerika och kommenterar världens gång på ett särskilt jovialiskt sätt: 

Från Snaphanen, 4 november 2021

 "Efter att ha flytt från sitt hemland Australien under hot om förföljelse förra månaden har Max Igan tagit sin tillflykt till Acapulco, Mexiko och rapporterar om det tyranni som för närvarande tillfogas folket i Australien och runt om i världen av våra regeringar. Max diskuterar några möjliga lösningar för att göra det möjligt för människor att ta tillbaka och återställa våra mänskliga rättigheter och friheter." 

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.