31 december 2022

Rasistisk Vinterstorm

 


Washington Post hävdar att snöstormar är rasistiska och det är inte för att snö är vit. Den marxistiska trasan påstår att eftersom ett oproportionerligt antal svarta människor dog i Buffalo-snöstormen, måste det vara rasism och inte att svarta människor misslyckades med att förbereda sig för katastrofen, som alla visste skulle komma.

Brianna Sacks Twitter-bio proklamerar: "Jag rapporterar om extremväder, drivet av klimatförändringar och naturkatastrofer " Hon täcker uppenbarligen också upp rasism driven av klimatet eftersom detta var hennes bidrag i går:När kollektivister säger att allt är rasistiskt skojar de inte.  Nu påstår Time Mag. att motion och träning är rasistisk.
Här är rubriken:

The White Supremacist Origins of Exercise, och 6 andra överraskande fakta om historien om U.S. Physical Fitness

Time intervjuade en "historiker" vid namn Natalia Mehlman Petrzela, som skrev en bok om historien om träning i Amerika. Eftersom ett sådant tråkigt ämne sannolikt inte kommer att sälja böcker, kryddade hon det med lite rasism-nonsens.

En av de saker jag gör i den här boken är att titta på förändringen i hur vi ser på våra kroppar och vad som anses attraktivt. Fram till 1920-talet eller så, att vara vad som idag skulle anses vara fet, var faktiskt önskvärt och betydde  välstånd – vilket är motsatsen till idag, när så mycket av epidemin av övervikt och fetma är kopplad till socioekonomisk ojämlikhet och att vara tjock ses ofta som att vara fattig.

 Fattig betyder "icke-vit"

Även om det verkar dumt att påstå att träning är rasistiskt, är det bäst att vara försiktig. Alla professionella svarta idrottare bör sluta träna på grund av den vita "supremacistiska" anledningen till träning. Dessutom bör vita idrottare sluta träna för att visa solidaritet med sina färgade lagkamrater. Då skulle det bli slut på rasism.


1 Kommentarer:

elina sa...

Att vandra var visst rasistiskt - också - läste jag någonstans. Det var nästan bara vita på PCT.. Jag såg det själv. Passerade 2 mörkhyade varav den ena hoppade av efter 100 mile. 2 kineser. En korean. Det var den ytterst rasistiska PCT jag råkade vandra 2018. Själv är jag ju blek, vilken rasism.

Ser man inte rasism får man hitta på det själv. Är så led på detta struntprat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.