24 december 2022

USA är en direkt deltagare i kriget

 

Man kan tycka att vi redan hade gått igenom tillräckligt mycket under 2022, men nu rasar också en "once in a generation" vinterstorm över landet. Tusentals flyg har ställts in och "den kallaste luften i decennier" strömmar in över landet. Detta är verkligen ett mycket bittert slut på ett mycket bittert år och det verkar inte som 2023 kommer att bli bättre. 

Vi är på väg in i en avgrund av krig, smärta och elände, och våra ledare applåderar. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyy kom till Washington i veckan för att han vill ha mer pengar, och våra politiker i Washington gjorde honom definitivt inte besviken. Även om vi redan hade gett Ukraina mycket mer pengar än resten av världen sammanlagt, gick våra politiker med på att ge honom ytterligare ett kolossal massa kontanter. 

 Man måste beundra Zelenskyys färdigheter som bedragare. Även om han har förbjudit det största oppositionspartiet i Ukraina, och även alla tv-stationer som kritiserar honom, och han har också förbjudit ett gammalt kristet samfund, men våra politiker fortsätter att dyrka honom som någon sorts popmusik-stjärna. 

Zelenskyy har blivit en extremt förtryckande diktator som tänker styra Ukraina så länge han vill, men kongressmedlemmar från båda partierna fortsätter att hylla honom som en "demokratins förkämpe" som förtjänar vårt fullständiga stöd. 

 Det som gör detta så farligt är att Zelenskyy anstränger sig hårt för att dra in USA i sitt krig med Ryssland. Under 2022 har USA blivit allt mer involverat i konflikten, och vid denna tidpunkt tillhandahåller vi det mesta av finansieringen, det mesta av utrustningen, det mesta av ammunitionen, det mesta av planeringen på hög nivå och mycket av utbildningen av en internationell armé som kämpar mot ryssarna i Ukraina.

 USA är en direkt deltagare i kriget. Om vi hade rationella ledare i Washington, skulle de försöka avsluta den här konflikten innan kärnvapen börjar flyga. Men istället lovar de att ge Zelenskyy allt han behöver så länge som det tar för att besegra ryssarna. 

 När Zelenskyy besökte Washington den här veckan rullade White House bokstavligen ut den röda mattan för honom.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.