14 januari 2023

Covid-vacciner är "uppenbarligen farliga" och bör stoppas omedelbart

 


 Detta är ett offentligt uttalande av en grupp på fem svenska läkare som i samarbete med Dr Johan Eddebo, forskare inom digitalisering och mänskliga rättigheter, larmar om Covid-vaccinerna, som de beskriver som "uppenbart farliga". De säger att det borde bli ett "omedelbart stopp" för massvaccinationen i väntan på "grundliga undersökningar" av den verkliga förekomsten och svårighetsgraden av biverkningar.

Den verkliga karaktären och omfattningen av den skada som orsakats av de aldrig tidigare skådade massvaccinationerna för covid-19 börjar just nu bli klara. Ledande vetenskapliga tidskrifter har äntligen börjat publicera data som bekräftar vad det underjordiska forskarsamhället har observerat under de senaste två åren, särskilt i relation till komplexa problem med immun-suppression.

Sanningen angående siffror som härrör från både födslar och dödlighet dyker också upp.

I detta ögonblick skrivs det överallt i rubrikerna om en ny, enligt uppgift supersmittsam Omicron-variant . En undervariant av XXB, som sägs ha förmåga att undgå immunitet av exakt den typ som vissa oberoende forskare förutspådde skulle följa i hälarna på massvaccinationernas snäva antigena fixering.

 Daily Sceptic

Läkaruppropet: Appell till samtliga riksdagsledamöter

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.