23 januari 2023

Elda på Rasmus

 
Hej Rasmus
 

Malmö 23-1-2023
Det är otroligt fascinerande och humoristiskt  att en dansk genom att bränna en koran eventuellt kan sätta stopp för Sveriges och kanske t.om. Finlands medlemskap i NATO.

Det är också otroligt humoristiskt att se och höra Sveriges statsminister och utrikesminister förlöjliga sig i sina försök att blidka Erdogan och andra muslimer.

”Att bränna böcker som är heliga för många är en djupt respektlös handling. Jag vill uttrycka mina sympatier för alla muslimer som är kränkta av det som har hänt i Stockholm idag”, twittrar Ulf Kritersson.

Jag undrar när samma person skall uttrycka sina sympatier för alla dom landsmän till honom som har blivit mördade, våldtagna, skjutna, misshandlade, rånade, fått sina egendomar uppeldade och sprängda av just personer som i huvudsak är komna från MENA – länder där den muslimska ”religionen” är allom rådande.

Man kan ju fråga sig hur sympatiskt det är att som icke muslim behöva läsa vad man har att förvänta sig när islam tar över helt i detta land.

I koranen och  47 suran punkt 4 står tydligen följande: ”När ni möten dem som äro otrogna så halshugg dem tills ni anställt ett blodbad bland dem. Slå dem då i bojor”.

För det första så kan man ju fråga sig vad det är för mening att slå personer i bojor som man redan har halshuggit?  Bara detta visar ju att den som skrivit denna smörja har vissa problem i dom övre regionerna av kroppen.

Sedan kan man ju undra om statsminister Ulf Kristersson tycker att det är förenat med respekt att från en religion hota med blodbad på alla dom som har en annan religion eller ingen religion alls?

Vad det gäller mig själv så får en muslim eller någon annan bränna hur många biblar eller koraner man vill eftersom jag inte är en s k troende sedan många år tillbaka.

Ett tips nu när uppvärmningskostnaderna av en bostad har skjutit i höjden är kanske att slänga på en bibel eller koran i brasan. Undrar vilken av dom som brinner längst? Antagligen den som innehåller dom mest fantastiska lögnerna och historierna.

Så Rasmus, bar elda på och efter några koranbränningar till så får vi antagligen se både den svenska statsministern och utrikesministern ligga på knä och kyssa Erdogans fötter i sina försök att få komma med i NATO.

M V H
Sandor Herold, en s k otrogen hund

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Sandor skriver mycket bra som vanligt!

robban sa...

helt rätt en religion som inte tål att ifrågasättas är en religion byggd på lera. gäller förövrigt samma med div woke rörelser och hela covidiotin wef etc etc

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.