24 januari 2023

EU smyger in Insekter i Maten

The Liberal World Order har beslutat att småfolket måste äta insekter för att förhindra att klimatet fluktuerar. De flesta människor trodde på och lydde "experterna" när det gällde Covid-reglerna så nu är det dags att smyga in insekter i maten. Inom en snar framtid kommer de sedan att avslöja att vi redan har ätit insekter, så det finns ingen anledning att motsätta sig att de lägger ner jordbruken och inför en ny diet:

Delvis avfettade och pulveriserade syrsor kommer officiellt att kunna hitta vägen till EU-medborgarnas bord från och med den 24 januari. Detta kommer tack vare ett beslut som fattades tidigare denna månad av EU-kommissionen
 Enligt beslutet, som hänvisade till det vetenskapliga yttrandet från European Food Safety Authority, är tillsatsen säker att använda i en hel rad produkter, inklusive men inte begränsat till frukostflingor, kex, pizza, pastabaserade produkter och vetemjöl.
Inga problem. Det kommer att finnas "lämpliga" etiketter om du är allergisk, judisk eller orolig för parasitinfektioner. Så se till att läsa det finstilta på din pizza.

EU-förordningar säger att syrsorna först måste genomgå en 24-timmars fasteperiod så att de "gör sig av med sitt tarminnehåll". Därefter fryses insekterna, tvättas, värmebehandlas, får sin olja extraherad och mals till pulver.
Oddsen förblir låga för att Klaus Schwab, John Kerry, Bill Gates och Kamrater kommer äta insekter .

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger säger veganer, vegetarianer till att insekter blandas in av fabrikanterna i deras köttfria dieter?

Anonym sa...

Och vad säger Djurens rätt om att syrsorna måste svälta innan de tas av daga? Undrar hur stora anläggningar som behövs för att producera detta gift.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.