10 januari 2023

Jordan Peterson är nu Allas Fiende

 


 Den berömda psykologen och forskaren Jordan Peterson har fått order att han måste rapportera till Ontario College of Psychologists för omskolning, annars förlorar han sin licens att praktisera. Han har vänt sig till domstol för juridisk hjälp ...vad det nu kan vara värt.
Ingen tvekan om att det är hans ifrågasättande av hela den Covidianska agendan, inklusive mass-tvångsvaccination av befolkningen, som orsakat detta.

Det är inte första gången han har hamnat i trubbel med makthavarna.  Hans första berömmelse kom när han vägrade att ansluta sig till "pronomen"-rörelsen i Kanada.  Att han nu sitter fast i den biomedicinska säkerhetsstatens maskineri var förutsägbart; detta är det sätt man använder för att tysta och straffa regimens fiender.

Mera här.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Prof. Jordan Peterson är en klart lysande stjärna som avslöjat vänsterpatraskets alla försök att ödelägga jordens befolkning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.