05 januari 2023

Klimatvarning för Kött

 
 


När marxisterna ogillar något, förbjuder de det gradvis. Först skriver de i Media om hur farligt det är, sedan kommer man med varningsetiketter, därefter en betungande skatt och till sist en direkt kriminalisering. Kött har nu passerat media-propagandan och nått fram till stadiet för varningsetiketter.  

En studie gjord av forskare från Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, Harvard T.H. Chan School of Public Health, University of Michigan School of Public Health och Department of Human Ecology, University of California, Davis finner att kunder kan lättare övertalas att välja mer "klimatvänliga" alternativ om varan har en varning om hur uppfödning av nötkreatur bidrar till den globala uppvärmningen.

Uppmaningen om varningsetiketter på kött kom från elitinstitutioner som vet vad de ska studera för att fortsätta att få lukrativa statliga bidrag.

Skatter kommer snart att följa:

     Många europeiska länder, inklusive Tyskland, Nederländerna och Storbritannien, har redan övervägt att införa en mervärdesskatt (moms) för köp av kött - ingen har ännu passerat den barriären, men det verkar bara vara en tidsfråga.

[G]lobalistiska grupper som World Economic Forum fortsätter att föreslå att vi kan "tränas" att hitta andra källor än kött för att tillgodose våra proteinbehov.
Möjliga källor inkluderar mjölmask, kackerlacks-mjölk, mask-smör, ogräs, plastskräp, linser, gräs, syrsor, larver och propellerblad från vindturbiner.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.