18 januari 2023

Med Klaus i Davos

 

Förkrossade föräldrar delar med sig av sina berättelser om att vaccinet dödar barn  

Med Klaus i Davos 

 Av Lars Hedegaard 

Klaus och hans vänner sitter just nu i Davos och klagar på att högern försöker sätta käppar i hjulet för deras altruistiska planer för en bättre värld. Många av världens rikaste och mäktigaste har flugit in med sina privatjetplan med avsikt att visa sin innerliga omtanke om klimatet, antirasism och något de kallar "rättvisa", vilket innebär att alla ska ha lika bra. Det betyder naturligtvis inte att vi alla ska ha ett privatplan så att vi kan komma till Davos och äta kaviar och låta oss citeras för välgörenhetsuttalanden. Det betyder bara att alla måste göra vad Klaus och hans rika vänner säger. 

Stämningen är som sagt något nedstämd eftersom högerorienterade har börjat citera Klaus för hans tidigare ivrande för den stora omställningen - The Great Reset. Detta gick inte att förstå, för det var ingen omställning alls, försäkrar han nu, samtidigt som han betonar att WEF-pojkarna och flickorna bara vill att det ska vara bra. Och den som inte kan förstå det ska få med Klaus och hans vänner att göra. 

Än så länge går det dock väldigt bra, då högern attackeras från flera håll. Detta gäller särskilt i USA, där det nu visar sig att det så kallade våldsamma upproret och intrånget i Capitolium den 6 januari 2021 organiserades av FBI-agenter som hade blandat sig med demonstranterna och hetsade dem att begå olagliga handlingar som Donald Trump och republikanerna kunde hållas ansvariga för. 

Det finns också goda nyheter från Brasilien, vars nyinstallerade kommunistregim har börjat arrestera kritiker och politiska motståndare samt införa censur. 

 Ja, Klaus Schwab behöver inte längre agitera för Omställningen för den är redan på god väg, och runt om i Europa väntar Klaus vänner bara på chansen att ställa om sin hårdnackade befolkning.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Kan Jacinda Arden bli en spik i Schwabs kista?

Anonym sa...

Jag trodde de var bästisar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.