10 januari 2023

Nu ska Mexiko bli Grönt

 Joe Biden är i Mexiko för U.S. Mexiko-Kanadas nordamerikanska toppmöte, och nu kräver USA och Kanada att Mexiko ska gå med i den "västerländska energiplanen för klimatförändringar."

Säkerhetsrådgivare Jake Sullivan informerar presskåren och  energisekreterare Jennifer Granholm twittrar för att stötta kravet. 


Planen är utformad för att tvinga Mexiko att ansluta sig till den västerländska energipolitiska agendan "Build Back Better", vilket också kallas Green New Deal.

 Mexikos president Andres Manuel Lopez-Obrador försöker hålla tillbaka trycket från USA. och sade till Joe Biden att hans nation kommer att förbli fokuserad på ekonomiska vinster, vilket inkluderar användningen av traditionella resurser som olja, kol och naturgas. De företag och multinationella finansiella företag som kontrollerar Biden- och Trudeau-administrationerna, (WEF-typer,)  kommer inte att acceptera det.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.