18 januari 2023

Sexhandeln i Davos

Armstrong Economic 


Förutom att den schweiziska regeringen skickar in 5 000 soldater för att bevaka Schwab, är det en annan professionell  handel som pågår i Davos och det är prostitution.  Faktum är att man starkt rekommenderar att kvinnor INTE bör besöka Davos utan sällskap, eftersom de då kommer att anses vara medlemmar i sexhandeln.
  Democratic National Convention, 2016 var en kongress för presidentnominering som hölls i Wells Fargo Center i Philadelphia, Pennsylvania, från 25 till 28 juli 2016. Till min chock - förutom den vanliga armén av prostituerade som deltar i politiska konvent - sade en medlem av vår personal som är homosexuell,  att alla homosexuella pojkar också tjänade stora pengar för Democrats på dessa kongresser.

När jag var i NYC sa en av advokaterna för ett terroristfall att de alla använder de högklassiga prostituerade som också har talang att utge sig för att vara jurister. Domstolen betalar för dessa "jurister" med skattebetalarnas pengar och de ägnar sig sedan åt tricket med lagligt spionage och "sover med" med fienden för viktig information.

Som jag har sagt tidigare, om en kvinna bär en minikjol i svart läder och stilettklackar, bör man vara välinformerad om att det är den typiska uniformen för en professionell medlem i "facket." Detta är den verkliga världen även i DC. Du kanske kan kolla historien, men 1983 var det en politisk skandal, Page Sex Scandal,  som involverade medlemmar av Förenta staternas representanthus, som hade homosexuella relationer med sina "pager"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.