07 januari 2023

The U.S. Government’s Woke Träning

  Department of Veteran Affairs använder nu en "Pepparkaks Person" för att lära ut att biologiskt sex är ett spektrum och de anställda ägnar sig också åt "Privilege Bingo."

Department of Veterans Affairs ska hjälpa män och kvinnor att övergå från militären och in i det civila livet.  Det  är tänk att man ska hjälpa dessa människor med saker som hälsovård, utbildning, bostadslån och livförsäkring.
Men nej – våra skattepengar ska betala för bilder på PEPPARKAKOR vilket inte alls är vettigt och bara slösar pengar på strunt.

Sjukhusen för Veteraner har skyltar om pronomen och läkarna är instruerade att fråga patienterna vad de föredrar att bli kallade.
"Privilege Bingo" används som en del av byråns utbildning där anställda får lära sig att faktorer som att vara "gift", "militär erfarenhet" och "ingen kriminalitet" gör dem "privilegierade".

Enligt Wall Street Journal är det fler federala myndigheter som engagerar sig i detta nonsens.
Tramset stannar inte vid VA. NASA-utbildning lär nu tydligen ut att termen "afroamerikan" är kränkande, därför att den "används flitigt av vita personer" och "kan få svarta människor att känna sig utestängda eftersom termen tenderar att betyda "andra"."
Den statliga myndigheten pressar också knaset om "mikroaggression"  på sin arbetsstyrka, vilket är inget annat än rasdiskriminering.
 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.