24 mars 2023

Betalning för Barn


 


Gravida kvinnor i Philadelphia kommer att få 1 000 dollar i månaden som en del av ett försöksprogram i hopp om att sänka spädbarnsdödligheten i staden.

     Från och med nästa år kommer 250 blivande mammor att få betalt från sin tredje graviditets-månad till och med barnets första födelsedag.


Om de var ute efter att få fler barn vore det väl mer förnuftigt att sluta abortera dem?

Man säger att Babys of Color förtrycks av för tidig födsel och låg födelsevikt och att det beror på mammornas livsstil,  med bland annat  skräpmat.

Lösningen är som alltid att ge bort andras människors pengar,  så nu kommer de att ha råd med dubbelt så mycket pommes frites.

Som vanligt när det gäller dumheter var San Francisco först:
 Där har man "Abundant Birth Project"  som ger  blivande mammor 1 000 dollar varje månad under ett år.

Och om San Franciscos planer på att betala Ersättning for Slaveri går igenom, kommer dessa tusen dollar för förtryckta svarta babymammor att ligga på toppen av deras kontantbetalning på 5 miljoner dollar för att vara svart samt en garanterad inkomst på  $ /97 000 år och ett hem för $/ 1 .

Democrats låtsas att de inte känner till de demografiska konsekvenserna av att betala kvinnor för att få barn – men titta på hur deras krig mot fattigdom har förvandlat städer som Filthadelphia till faderlösa helveteshål.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.