25 mars 2023

Namnet Donald Trump ska falla i glömska

 


 Donald Trump behöver inte oroa sig för den dåliga pressen han har fått från media.  Ingen kommer att minnas honom efter ett tag. Hans namn kommer att raderas bort så som man gjort med grundarna av Konstitutionen och confederate generaler. Processen är redan igång:

   New York-senatorn  Brad Hoylman-Sigal, introducerade en legalisering i onsdags för att ändra namnet på Donald J. Trump State Park, som gränsar till Westchester och Putnam kommunerna.

     Parken grundades 2006 när president Donald Trump donerade 436 tunnland mark till staten.
Men Trumps namn kan man inte tolerera längre.

"New York State har alltid varit känt för att välkomna och omfamna människor av alla kulturer och bakgrunder. Till och med vårt parksystem återspeglar dessa värderingar”, skrev senatorn i lagförslaget. "Namnen på parker och grönområden bör spegla dessa mål och ena New York-bor."
Men...Trump kanske inte vill ha sitt namn i parken.  Underhållet i parken stoppades 2010 på grund av budgetnedskärningar och sedan dess har parken förfallet medan Dems. slösar $10 miljarder på illegala migranter.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.