23 mars 2023

Nästa Pandemi blir värre än Covid

 

Dr Robert Redfield, den f.d. chefen för America's Centers for Disease Control (CDC) säger att nästa pandemi som drabbar världen kommer att vara den "stora pandemin", och den kommer att bli "brutal". Och det kommer från "gain-of-function forskning" vilket ökar farlighetsgraden hos virus. 

Breitbart rapporterade om kommentarerna på Hill TV:s "Rising"-program . 

 

 

 Han sade: 

"Vi kommer att ha en ny pandemi och jag tror att det kommer att bli den stora pandemin. Jag anser att Covid är en mindre pandemi, den stora pandemin kommer. 

 "Och normalt sett skulle det komma från bieffekter... fågelinfluensa som överförs till människor och sedan går från människa-till-människa. Men jag tror att art-barriärerna är mycket verkliga. Men det är mycket mer troligt att det kommer att hända pga. "gain-of-function forskning" forskning i ett laboratorium och sedan rymma och då kommer vi att ha en pandemi ... som kommer att vara mycket mer brutal för världen än vad COVID var."

 Covid-19-pandemin anses ha orsakat dödsfallen för cirka sju miljoner runt om i världen, mer än en miljon i USA, och oräkneliga trillioner dollar i skador på Amerikas och andra ekonomier. 

Experter anser nu att det är troligt att det kom från ett labb i Wuhan, Kina, som arbetade med forskningsprojekt som fick sin finansiering från USA, inklusive anslag som gick genom Anthony Faucis federala kontor. 

 Den forskningen arbetar med virus för att göra dem mer smittsamma, farligare och dödligare.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.