09 juni 2023

"600 000 amerikaner har dött av vaccinet"Dr McCullough vittnar om sanningen om antalet människor som dog av COVID -vacciner 

 En modern amerikansk tragedi med fler dödsfall än under inbördeskriget

Dr @P_McCulloughMD vittnade inför Arizona State Legislature och presenterade tre separata källor som kom fram till samma sak: hundratusentals amerikaner har förlorat sina liv till COVID -vaccinerna.

 Jag ser Dr. McCullough som en av de mest tillförlitliga källorna till information om vacciner. Han kommer fram till ungefär samma resultat som flera andra – mellan 600 000 och en miljon på två år – och i det korta klippet förklarar han också svårigheterna med att komma fram till tillförlitliga siffror. Det finns ett annat klipp med McCullough: "Min kliniska praxis är helt full av patienter som har drabbats av allvarliga vaccinskador". Hela utfrågningen är här och varar 41:25 minuter. 

 Bill Gates 2021: Nästa pandemi: Marburg? 

För en vecka sedan citerade jag två författare om ett möjligt framtida Marburg-virus. En dödlig men inte särskilt smittsam släkting till ebola. Det har aldrig dödat någon i USA, och väldigt få i världen. I dag läggs mer kunskap till skälen häromdagen. 

USA: s Department of Health and Human Services (HHS) har nu meddelat att ett vaccin ändå har utvecklats mot det och ett PCR-test för det. I en djupgående artikel diskuterar journalisten och analytikern Mike Whitney den senaste utvecklingen. Den innehåller också videor med den sena Dr. Rashid Bhuttar och Sasha Latypova, och den heter Marburg - Genocide or Nothingburger? "Förbered dig på en sjukdom dödligare än Covid"

Dr Rashid Buttar; Soothsayer eller Crackpot? 

 Detta är varningen som Buttar levererade på sin Rumble -kanal veckorna före sin död. Enligt doktorn innehåller de modifierade mRNA -vaccinerna komponenter som fungerar som "sovande celler" som ligger vilande tills en katalysator släpper ut sin giftiga nyttolast. Här är ett citat från en intervju nyligen: 

" Folk frågar mig om det kommer att bli en andra våg, och jag säger, "Naturligtvis kommer det att bli en andra våg, men det kommer inte att vara från viruset, det kommer att vara från vaccinskadan ......

 Det finns saker inom vaccinet som är utformade för att skapa en skadlig effekt när de vill att det ska skapa en skadlig effekt ... (Det är) som en "sovande cell" i din kropp ... som kan utlösas av en signal eller kemikalie eller (något annat) som kan aktivera sovcellen. 

En av de tre patogenerna som finns (i sovcellen) är Marburg som skapar en hemorragisk feber ... som enligt Google har en dödlighet på 88% vilket innebär att 88 av 100 personer som får det kommer att dö.... När nyttolasten Marburg släpps kommer miljontals människor att dö ...

 Jag förväntar mig att detta kommer att hända någon gång i år. ... Det finns en nyttolast av patogener som har introducerats i kroppen som en sovande cell som väntar på att utlösas av en elektromagnetisk puls ... Det kommer att få hydrogelen att släppa nyttolasten (bärs av vaccinerade personer) som kommer att innebära döden ... Dr Rashid Buttar, miljoner kommer att påverkas, 

 Författaren skriver: Dr Buttar förutser ett globalt folkmord som är mer katastrofalt än någon händelse i historien 

 Tyvärr har jag ingen möjlighet att bekräfta om han har rätt eller fel. Så jag förblir agnostisk på Buttars slutsatser, men jag tror att de är värda att överväga ändå. 

 Som ni vet har det kriminella WHO, som redan har dödat miljontals människor, tillsammans med EU nu ett "digitalt hälsopass" redo som kan införas när som helst. Det blir nog under sommaren. Då kommer allt att vara klart för nästa "pandemi", och det kan mycket väl vara Marburg som släpps lös i höst. 

Det viktiga inför hösten är att inte ta det erbjudna vaccinet under några omständigheter. Dr Campbell har en speciell, syrlig kommentar om Health Pass, som också kommer att bli början på vårt digitala slavliv, där allt är under kontroll i en databas vars ägare ingen känner till. 

 Och Bill Gates - en stor aktieägare i vacciner - skrev verkligheten om arbetet med Gavi-vacciner - en misstänkt, profetisk artikel med titeln Nästa pandemi: Marburg? 

Andra rekommendationer från idag: 

 Dr Naomi Wolf avslöjar Pfizers avfolkningsagenda, vilket framgår av deras egna dokument 

En miljon foster i Europa har förblivit ofödda på grund av vaccinskador. Pfizer har kallsinnigt noterat alla möjliga skador på kvinnor och Wolf kallar dem värre än Dr. Mengele. Som vi vet utgör skador på kvinnor 70 procent av alla, och av dessa är reproduktionsskador den absolut dominerande. Detta visar, menar Wolf, att det finns en avfolkningsagenda. Natasha Latypova är övertygad om samma sak, och det är två kvinnor som det är svårt att avvisa. 

 Det finns ingen politisk vänster; vad som verkar vara vänsterism idag är BlackRock, WEF och CIA som ägnar sig åt att låtsas vara Vänster. 

Begravningsbyråers redogör för ökande självmord och döds-spik mitt i lockdowns och "vaccination" 

 I en exklusiv intervju med RAIR Foundation USA delade Linda, en kvinna med många års erfarenhet inom begravningsbranschen, sina unika observationer och insikter om dödstrenderna under pandemin. Linda diskuterar hur implementering av lockdowns ledde till många oväntade dödsfall, med självmord och överdoser av läkemedel som överträffade Covid-relaterade dödsfall. Dessutom uppmärksammar Linda ett oroande mönster av ökad dödlighet bland demografier som traditionellt anses vara mindre mottagliga, inklusive spädbarn. Denna upprörande utveckling verkar sammanfalla med tidslinjen för vaccinkampanjer och införandet av booster-sprutor. 

 När lockdowns och maskmandat fortsatte märkte Linda en oroande ökning av självmord, särskilt bland ungdomar. Hon observerade att åldersgruppen som drabbades av drogöverdoser varierade från tonåringar till individer i 40-årsåldern, med en övervägande av manliga offer. Restriktionerna tycktes förvärra psykiska problem och missbruksproblem, vilket ledde till tragiska konsekvenser. 

 Linda diskuterar andra egenheter som hon märkte, till exempel en ökning av dödsfall bland individer i 30-, 40- och 50-årsåldern, vilket överträffar antalet äldre dödsfall. Dessutom nämner hon uppkomsten av vad hon kallar "Turbo cancer", där individer snabbt ger efter för sjukdomen. Linda påpekar att dessa observationer överensstämmer med tidslinjen för vaccinkampanjer och boosterskott. Se allt på Rair Foundations. Fler länkar på Snaphanen

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.