09 juni 2023

Inget nytt i Sommar i P1

 
Se Petterssons Blogg

Och vem är inte först ut om inte Annie Lööf som troligtvis kommer att beklaga sig över hur hon har blivit förföljd och hatad av otäcka rasister. Kan inte tänka mig att hon kommer att berätta om hur många av hennes små ensamkommande afghanpojkar som ägnat sig åt allt från mord till knarkförsäljningar under dom åren dom varit här. Och inte heller kommer hon att berätta att majoriteten av dom kommer från Iran och att dom knappast varit eller bott i Afghanistan.

Jag ser också att riksbögen Mark Levengood skall sommarprata. Ja, det hade ju varit konstigt om den obligatoriska riksbögen inte hade varit med. Han dyker upp i TV snart sagt varje vecka i något program och han  tillhör numera det normala Nya Sverige där snart sagt varje abnormitet har normaliserats.

Förvånar mig att inte hens ”make” Jonas Gardell också får vara med.

Såg igår programmet Persona non grata i TV där Fredrik Federley berättade  om hur svårt han hade det efter att det avslöjats att hans f d pojkvän var pedofil och blivit dömd till ett nioårigt fängelsestraff.

Det hade väl varit intressant om även denne f d pojkvän eller någon annan med liknande sympatier för barn hade fått vara med och sommarpratat.

Bilden av det Nya Sverige hade då varit presenterat till fullo.

 Sandor Herold, än så länge något så när normal

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.