26 september 2023

De skulle ha smitit över den södra gränsen

 

Familjen Romeike riskerar utvisning efter 15 år i USA. efter att ha förlorat sin asylansökan baserad på religiös förföljelse i Tyskland.

 Romeikes är troende kristna från Tyskland som ville undervisa sina barn i hemmet på grund av vad de uppfattade som den sekularistiska agendan i tyska offentliga skolor. 

 De fick nyligen veta att deras invandrarstatus hade återkallats.och de fick fyra veckor på sig att ansöka om tyska pass, så att de kan utvisas till Tyskland. Familjen hade ingen förvarning och erbjöds ingen förklaring, annat än att det hade skett en "ändring av order". 

 I USA accepteras rätten att hemskola sina egna barn, även om den ofta hånas av Vänstern. Hemundervisning frodas i USA, men i Tyskland är det olagligt- (en kvarleva från nazitidens lagar). 

 Under de tio år som familjen Romeike har levt fredligt i USA, har de byggt ett andra liv: de har två barn som är amerikanska medborgare och två andra barn som gifte sig med amerikanska medborgare (ett av dessa par välkomnade nyligen sitt första barn ).

 Så om de hade sprungit, hoppat eller simmat över Rio Grande hade de välkomnats med öppna armar och fått tusentals dollar (våra skattekronor) i varor och tjänster, samtidigt som de blivit inbjudna och transporterade till den del av landet där de ville bosätta sig. 

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Dessutom har dom inte tillräckligt med melaniner. Hade dom haft det så hade det inte varit några problem……

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.