26 september 2023

"Jag behöver mitt vaccin ...

 

"så att min familj och mina vänner kan vara säkra" (Madeleine Cusack 1995-2023) 

Nu är hon död 27 år gammal. Det finns ingen anledning att peka ut henne bland hundratusentals andra unga människor döda om hon inte hade spelat in den här videon, och om inte alla lögnmedier skrev att "dödsorsaken är okänd". Det finns ett fritt val mellan tusentals medskyldiga lögnmedier. BT, SE &HØR och Daily Mail. Välj och vraka. Hur länge kommer detta att pågå? 

 Vi kan ge en uppfattning om detta, nu när vi kan vara helt säkra på att ingen av de ansvariga för det kommer att stoppa det: Det kommer att fortsätta tills en majoritet av människor är trötta på att dö och se andra dö. Det måste vara mer attraktivt att protestera än att dö, och det är det uppenbarligen inte ännu. (För några dagar sedan kunde Floridas kirurggeneral höras hänvisa till vaccinet i mycket skarpare termer än förra gången. Kanske håller saker och ting långsamt på att ta slut för detta groteska brott.)

 Sverige går in i avkastningens tid. 

 "Problem erkänns först när de inte längre kan lösas" (Niccolò Machiavelli 1469 - 1527)

 Är det moderna, självbelåtna "informationssamhället" över huvud taget rationellt? De första kritikerna av invandringen i Sverige dök upp på 90-talet. De var inte okunniga och provinsiella, de var högutbildade människor som kände till den kultur som strömmade in i Sverige och de varnade med alla de bästa argument de hade. Jag anslöt med till dem 2001 när jag började skriva offentligt om vad som hände i Sverige eftersom jag såg det på egen hand. Idag – 2023 – skriver Mikael Jalving i Jyllands Posten:

 Nu kan även de intellektuella se det: Så blev Sverige klanernas land.

 Idag kan alla se att förstörelsen av Sverige är så djup att den aldrig kan repareras. Hur är det möjligt att de måste gå 30 år innan det självklara tränger in och blir allmänt accepterat? Är det "moderna informationssamhället" över huvud taget rationellt? Vet vi ens vad vi gör?

 Denna period på svenska kommer att stå och studeras för alltid. Historiker kommer att skriva tjocka verk för att förstå hur 8-9 miljoner människor kollektivt kunde samlas för att förstöra sitt land. Även om det finns många rimliga förklaringar - och jag känner till dem alla - är det i grunden förbryllande. Aron Flam inleder nästa period, tiden för ”avkastning”. Tiden för stridigheter, kamp och konflikt, och det kommer förmodligen aldrig att ta slut.

 Det var "fel personer som hade rätt", både i Sverige och Danmark. Sådana människor som jag själv, Jalving, Karen Jespersen. Det fanns inte många fler, inte ens i Sverige. Därför får de inte ha rätt, men det är svårt att dölja. Den tragiska komedi som sätts upp i Sverige visar nu makten från dess mest ynkliga sida. Snart, genom digitalt kamouflage (censur), kan det dölja hur patetiskt det är, eftersom självuppfattningen är att det måste vara felfritt. I vilket fall som helst bör olyckor så stora som detta inte få förekomma.

Länkar på Snaphanen 

 

1 Kommentarer:

SafU sa...

Ledsen Aron Flamm, i Sverige har vi inte personval. Valmanskåren kan inte sparka en korrupt POLITIKER.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.