26 september 2023

Kanadensiska parlamentet ger stående ovationer till en Nazi

 

Alla som gör motstånd mot Vänsterismen kommer sannolikt att fördömas som nazist, hur orimligt det än är.  Men i Kanada, där det inte finns något effektivt motstånd mot Vänsterismen, fick en nazist vid namn Yaruslav Hunka upprepade stående ovationer från parlamentet i fredags:

 

Så som dessa deltagare klappar skulle man tro att Hunka dessutom är transsexuell. Men hans bakgrund är helt annorlunda: 

Hunka var en soldat i den 14:e "Galicien"-divisionen av Waffen-SS, den militära sektionen av nazistiska SS, som var ansvarig för avrättning och daglig tortyr och förtryck av medborgare i det ockuperade Europa. Den internationella militärtribunalen som övervakade rättegångarna i Nürnberg kallade SS en kriminell organisation. 

Hunka var gäst hos Ukrainas president Volodomyr Zelensky och premiärminister Justin Trudeau. Zelensky var i Ottawa för att tala vid ett parlament-möte och för att hämta mer militärt bistånd från den liberala regeringen. … 

 Under Zelenskys besök i Kanada delade Trudeau ut mer pengar till Ukraina, ett "flerårigt stadigt stöd på 650 miljoner dollar till Ukraina", såväl som pansarfordon... 

 Öppna plånboken, Kanadicker!

2 Kommentarer:

SafU sa...

Hur kan Trudeau tillåtas att bedraga det Canadensiska folket?

Anonym sa...Talmannen för the House of Commons det kanadensiska parlamentet avgick på tisdagen efter att ha tagit ansvar för att fira en 98-årig ukrainare som tjänstgjorde i en nazistkontrollerad enhet under andra världskriget under en mottagning för president Volodymyr Zelensky.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.