28 november 2023

Brev från Sandor

Gängen utnyttjar ungas funktionsnedsättningar - Nyheter (Ekot)


Hörde detta helt otroliga dravel om varför sprängningar utförda av unga gärningsmän har ökat i omfattning.

En av orsakerna var att dom små telningarna led av ADHD och andra psykiska problem.

Den absolut enfaldigaste förklaringen var att dom gick hungriga till förskolan och att familjen hade ekonomiska problem.

Så det är alltså så att om dom små telningarna får bränna av en termosbomb så försvinner hungerkänslan och familjens ekonomi blir bättre.

En hel del andra förklaringar till telningarnas hemförhållanden förklarades av inkallade psykologer samt av en känd, eller rättare sagt ökänd, polis från Borås men naturligtvis så nämndes inte med ett enda ord denna gången heller telningarnas etniska härkomst.

Invandrare eller barn till invandrare är överrepresenterade vad det gäller s k gängkriminalitet så varför skulle det vara annorlunda i detta fallet. Gängkriminalitet är ju bara en benämning av PK – etablissemanget för att dölja den besvärliga sanningen att det rör sig om ren och skär invandrarkriminalitet.

 Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Inte någonstans eller på något sätt lyfter man frågan om eget ansvar hos dessa "stackars" små barn som väljer att ta den snabba vägen till status och rikedom.Eller för att använda deras eget favoritord.....Respekt !!!. Hade vi haft politiker med ryggrad som satt ner foten/fötterna ordentligt redan från början så hade vi inte haft denna situationen,åtminstone inte i denna omfattningen,men då skulle vi tagit fatt i problemen redan på 70-talet. Tyvärr tror jag inte det kommer att bli bättre utan tvärtom långsamt sämre. Skutan går inte att vända på,men kanske vi kan lyckas ändra riktningen något,men det kommer att ta tid,en jävla lång tid.
Mvh Lars Petersson

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.