29 november 2023

Zelensky lever Lyxliv

 


 

Folket i Ukraina fortsätter att lida medan Zelenskij njuter ett överdådigt liv. Den före detta komikern sägs ha fastigheter runt om i världen. Så medan han ber världen att "göra sin del" och finansiera hans krig, använder han mycket av medlen för egen del. Två av hans medarbetare, Boris och Serhiy Shefir, har på uppdrag av Zelensky köpt två yachter värda 75 miljoner dollar. 

Fartygen, med namnen "Lucky Me" och "My Legacy" köptes i Abu Dhabi och Antibes i oktober 2023. Bara namnen är en förolämpning mot folket. Zelensky har upprepade gånger avskedat tjänstemän på toppnivå för att ha missbrukat utländskt bistånd samtidigt som han döljer sina egna förseelser. Zelensky är listad i Panama Papers, och faktagranskare försöker avleda människor från detta faktum. Jag uppskattade i oktober förra året att han hade 100 miljoner dollar gömda utomlands, vilket var en konservativ uppskattning eftersom andra hävdade att siffran var närmare 850 miljoner dollar. 

Zelensky köpte också en fastighet för 5 miljoner dollar i Egypten i sin svärmors namn, Olga Kiyashko och det sägs att han äger ett hem värt 35 miljoner dollar i Sunny Isles Beach, FL 

Mera på Armstrong Economic

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.