08 december 2023

Brev från Sandor

 

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh, kommunalråd för s i Malmö

 Slutet på ramadan markeras med en tre dagar lång högtid, id – fitr.

Sedan 2013 har studieförbundet Ibn Rushd firat detta genom att arrangera en stor festival i Folkets park med bidrag från Malmö stad.

Förra året blev det ingen festival eftersom en medarbetare på Ibn Rushd hotade med att det kunde bli kravaller om föreningen fick sänkt bidrag till festivalen.

Men nu återgår kommunen till att sponsra festivalen och det med 600 000 kr per år, alltså sammanlagt 1,8 miljoner under en treårsperiod. Troligtvis så kommer detta att förlängas av sossarna lagom till nästa val för att säkerställa att muslimerna fortsättningsvis också kommer att rösta på partiet.

Det finns som bekant inga gränser för detta parti vad det gäller muslimfjäsk, allt för att behålla makten.

Studieförbundet Ibn Rushd bildades av Islamiska förbundet som har varit en gren av Muslimska brödraskapet i Europa.

SD i Malmö är helt emot att kommunen ger pengar till id – festivalen eftersom att dom anser att det är helt orimligt att Malmös skattebetalare ska finansiera en organisation som har kopplingar till islamistiska Muslimska brödraskapet. Som boende och skattebetalare i Malmö kan jag bara hålla med.

Katrin Stjernfeldt – Jammeh tycker däremot att festivalerna är mer och mer välbesökta och att firandet har blivit en folkfest.

Med din lama pliktskyldiga  protest mot firandet av Hamasmassakern den 7 oktober när muslimer här i Malmö körde omkring tutandes med bilar och  viftandes med palestinaflaggor samt brände av fyrverkerier på Möllevångstorget och i Rosengård så kanske du Katrin även upplevde nämnda Hamasmassaker som en folkfest när den utfördes? En folkfest där nära 1400 oskyldiga fick sätta livet till.

För att fira denna folkfest och för att ännu mera säkerställa muslimska väljares röster i nästa val  så kanske du Katrin bör införa en särskild Hamasdag i Malmö nästa år den 7 oktober? Det kan säkert bli ännu en muslimsk folkfest som du kan spendera ännu några miljoner på.

När jag nu ändå skriver till dig så undrar jag om du hade det trevligt på miljökonferensen i Dubai dit du passade på att åka nu när vinterrusket satte igång här hemma?

Om inte annat så kanske du fick några nya uppslag där nerifrån hur du kan fjäska ännu mera för Malmös muslimska befolkning?

 M V H

 Sandor Herold, Malmö

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.