02 december 2023

"Democrats har inga kort att spela," säger Rogan

 

"Det enda de kan göra är att sätta Trump i fängelse " 

"Jag tror att vid det här laget måste de låta Biden ställa upp om han inte dör," hävdade Rogan och tillade "Det har gått ett år nu, vi är i slutet av november, vi har mindre än ett år på oss. Vad ska de göra? Om Biden dör i morgon, vad gör de med Kamala Harris? Placera henne på månen? Vad ska de göra, hon är vicepresident. Om han dör blir hon president, vilket är jävligt galet när man hör den där damen prata.” 

Rogan noterade vidare att kasta in någon som Kaliforniens guvernör Gavin Newsom som nominerad i stället för Harris skulle avslöja hur undermåliga partiets planer har varit. 

Jag tror att de inte har några kort att spela och jag tror att de är beroende av partilojalitet och de är beroende av att Trump blir dömd och arresterad och fängslad", fortsatte Rogan. 

 "Jag vet inte om det kommer att hända. Jag tror inte det. Det verkar bara som om det är mängd "upp-trumfade" anklagelser.  Inte menat som en lek med ord, tillade han.

 

 

Läs mera här .  Modernity News

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.