03 december 2023

Fauci kommer att vittna inför Congress

 "Dr. Anthony Fauci - den före detta chefen för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) kommer att framträda inför den 118:e kongressen för FÖRSTA GÅNGEN för en tvådagars transkriberad intervju,  den 8 januari 2024 och 9 januari 2024". Det är  en del av GOP:s undersökning av Covid-19-ursprunget och USA:s svar.

Republicans har undersökt om Fauci eller andra amerikanska regeringstjänstemän deltog i någon form av mörkläggning om ursprunget till det dödliga viruset. Fauci, som tjänstgjorde under både republican  och democrat presidenter, har upprepade gånger kallat GOP:s kritik för nonsens.

"Det är dags för Dr. Fauci att konfrontera fakta och ta itu med de många kontroverser som har uppstått under och efter pandemin,” sa rep. Brad Wenstrup, GOP-ordföranden för kommittén, i ett uttalande.

(En transkriberares uppgift är att överföra en inspelning till text. Det gör man genom att lyssna på inspelningen och skriva upp allt som sägs. När man gör en exakt transkribering återger man talet ordagrant, med utfyllnadsord och ljud. Med finns alltså alla ”alltså”, ”öh”, ”hmm” och skratt.)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.