07 december 2023

Klimatgänget siktar in sig på Kyl och Frys

  Davos-mannen John Kerry fortsätter att "lova" att införa strängare regler "på folkets vägnar" efter FN:s klimattoppmöte (COP28). Han har redan avsatt 3 miljarder dollar för att eliminera kol och påstår att utsläppen kan minskas med 68 % till 2050. Nu är John Kerry ute efter att eliminera energin vi använder för att kyla våra hem.

Världen upplevde värmeböljor under sommarmånaderna. Globalister som Kerry tror inte att vi, "mängden otvättade", bör använda energi för att kyla oss själva. "Vi vill lägga ut en strategi för att minska kylningsrelaterade utsläpp inom alla sektorer men öka tillgången till hållbar kyla", sa Kerry till COP28. Det finns nu en mängd artiklar på nätet om "kylapparater" som om deras existens förstör vår planet. Fox rapporterade att 7 % av alla utsläpp av växthusgaser kommer från apparater och energi som används för kylning.


Först kom de efter vår teknik för uppvärmning av våra hem och mat. De vill förbjuda gasolkaminer och minska vår värmeförbrukning. Kol har nästan förbjudits, vilket dödar en hel sektor. Vi har inget alternativ till fossilt bränsle utan fortsätter att "lova" otaliga netto-nollåtgärder som om folket hade makten att förändra vädret.


Över 30 miljoner amerikaner kämpade för att betala sina elräkningar 2022, med 5 miljoner medborgare som upplevde avbrott av tjänsterna eftersom de inte kunde betala.


Sultan Al Jaber i Förenade Arabemiraten förklarade att det absolut inte finns "någon vetenskap" bakom dessa katastrofala krav på att eliminera fossila bränslen. Endast Build Back Better-länderna håller fast vid planerna, eftersom nationer som Kina i synnerhet, har sagt att de inte kommer att delta. De kommer att beskatta oss för att värma och kyla våra hem och mat. Snart kommer vi att inse att vi är kolet som de vill eliminera.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur är läget över där? Med Frikyla från berget?
Bodde tidigare utanför Örebro, vi installerade bergvärme, ett hål borrades 200m djupt, en 400m slang sändes ned 200m vände upp 200m fylldes med alkoholvatten. temp nere i berget ligger väl runt +2 till +9 beroende på var du bor.
Den temperaturen kan den kalla årstiden höja temp till 70 C och driva villan två våningar med källare till komfort 20-22, utöver det varmvatten utan elpatron.
Detta hål frös aldrig.
Vi installerade även ”frikyla” från borrhålet extra kallt vatten som via konvektor blåste ut önskad kyla centralt i huset när inte tyade hettan, gratis, utan att värmepumpen gick, bara cirkulation mot borrhålet.
Så….
Som bonus värmdes nu hålet i berget av sommarvärmen.
Detta kunde pumpen tillgodogöra sig nästa kalla period.
Vi har nu flyttat o köpt gammalt hus från 1850-talet, dyr direktel och luftvärmepump som vi nu skrotar för bergvärme + 13 vattenburna element.
Det kan bli lönsamt 80% billigare:
Från 36.000kwh till 6.500 KWh för ett normalår.
Klart investeringen kostar, men elräkningen krymper.
PS tidigare borrade företagen för grunt, då frös sprtivattnet i slangen nere i berget.
Man övergick därför till borrhål på 200 meter.
Sedan dess har pumparna även blivit effektivare med längre hållbarhet.

PS

Våran tidigare VÄGGHÄNGDA AC luft/luft kroknade efter 5 år började gnissla, inte roligt för grannarna.
Företaget som installerade AC:n gjorde konkurs, Vattenfall friskrev sig. Garantin blev värdelös och pumphelvetet gnisslar vidare.

VI HÅLLER TUMMARNA FÖR VÅR PLANERADE BERGVÄRMEN MED MÖJLIGHET TILL GRATIS KYLA kallad (Frikyla)

PerH
I Sörmland

Anonym sa...

Hyckleriet bland dessa avarter är monumentalt! Och dom fattar tydligen inte heller hur korkade dom verkar när dom håller på med sitt sk!t...... Djup suck!

Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.