03 december 2023

Skamlös

 Brev från Sandor:

Den som undrar varför all världens bedragare och skurkar söker sig till Sverige bör titta på dokumentären Skamlös på SVT dokumentär.

Bedragaren från Norge slår alla rekord i fräckhet och intervjun när han sitter i fängelse där han avtjänar ett löjligt lågt straff och i princip hånskrattar åt den svenska rättvisan är sevärd.

Obetalbar är scenen när intervjun är slut och han kallar på ”roomservice”, som ju är fängelsepersonalen, som kommer och städar upp i rummet där intervjun hölls. Bedragaren som svinat ner rummet går lugnt därifrån och rör inte ett finger för att städa efter sig.

I intervjun så säger bedragagaren som inte ens fick näringsförbud att han kommer att sätta igång med nya projekt så fort han kommer ut.

I programmet så får man på ett utomordentligt sätt klargjort att Sverige är det bästa landet att bedriva bedrägerier eftersom straffen är löjligt låga och en tid i  svenskt fängelse inte på något sätt avskräckande.

Vistelsen i dessa statliga vilohem med all inclusive är helt enkelt knappast något som kan kallas för straff.

Den norske bedragaren i dokumentären  är säkerligen redan ute på fri fot och far omkring i sin miljonkronors

Porsche och letar efter nya offer att bedra och lura.

Har du sett dokumentären så förstår du varför Sverige har blivit ett himmelrike för bedragare och andra kriminella.

Mycket nöje tillönskas!

 Sandor Herold

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.